Hvordan velge et hår rettetang

må velge en som passer best til dine behov. Forutsatt at på denne tiden, har du innsett at håret rettetang er det beste håret rette metoden-Hvis brukt riktig er det ikke medfører noen skade, det koster ikke mye; det er lett å bruke og gir ønsket resultat på kort tid.

Vi har samlet de avgjørende parametere for å velge et hår Rettetang:

1. Price-Det er åpenbart at som alle andre kjøp penger spiller en viktig rolle. Du må huske at du kjøper en rettetang er en engangsavgift investering som vil forbedre din livsstil i mange år. Derfor bør du ikke kjøpe de billige hår rettetang som koster mindre enn $ 100. Hvordan noensinne, bør du ikke investere mer enn $ 160 i en rettetang. Du kan kjøpe gode rettetang som Sedu hår rettetang i en gjennomsnittlig pris på $ 130.

2. Vekt-Jo lettere jo bedre. Husk, det er en god sjanse for at du vil bruke rettetang daglig. Du bør kjøpe en rettetang med ergonomisk design og en lett vekt. Sedu hår rettetang, for eksempel vekter så lavt som 1 lbs.

3. Beste fit-fleste hår rettetang passer alle hårtyper. Imidlertid bør du justere bredden på de keramiske platene til håret ‘lengde. For 95% av hårlengder, er det lurt å få en bredde på 1,5 “. For et veldig langt hår, bør du få bredere plater. Den Sedu hår rettetang leveres med keramisk plate bredde på 1″ og 1.5 “.

4. Plate er typer-A glattejernet inneholder to plater. Bare keramiske plater forsikre ingen varme skade ved riktig bruk.

5. Oppvarming tids Du bør ikke gå på akkord med mindre enn en rask oppvarming av håret rettetang. Hvordan noensinne, gjør at du kan justere temperaturen eller i det minste har ikke mindre enn 3 temperaturnivåer.

En objektiv studie av alle de store rettetang om parameterne ovenfor viste at i 95% av tilfellene Sedu hår rettetang er den beste praksis.