Det beste hår rettetang

Det er en hel båtlast med merker der ute som hevder at de har fått de beste flatt jern i hele planeten. Det er ikke benektes at. Så hvordan kommer alle disse merkene har et så stort utvalg av de såkalte “beste hår strykejern” for salg? Ville ikke en enkelt type flatt jern, den mest oppdaterte og teknologisk overlegen flatt jern, være den beste flatt jern på markedet?

Det er fordi begrepet “best” er relativt, og det er helt opp til deg, brukeren, for å finne ut hva flatt jern passer best til dine behov. Når pengene er stramt, og du trenger det glatt, rett utseende å gå med formelle antrekk, har du sannsynligvis ikke være lurt å vurdere plunking ned i overkant av $ 300 for et flatt jern du skal bruke sannsynligvis en eller to ganger i året. Hvis du er en profesjonell hår stylist som absolutt trenger en kvalitet flatt jern som vil sørge for at kundene forlater salongen med en strålende og glødende frisyre, trenger du ikke ønsker å få et flatt jern som vil ødelegge frisyre og pause ned på mindre enn en måned.

Alle hår strykejern gjøre jobben sin: jern håret. Men hovedfaktoren for et flatt jern kvalitet er dens varme tallerkener. Den billigste flatt jern har varme tallerkener er laget av aluminium. Og de er billig for en grunn: aluminiumsplater får lett riper og bryte ned lett med hyppig bruk. Det neste trinnet i metallplatene er titanplater, og i motsetning til aluminium, er mye mindre utsatt for riper og påfølgende skade på håret .

Da har du keramiske plater. Disse plater er sammensatt ikke-metalliske stoffer som er mer holdbart og mindre skade enn vanlig aluminiumsplater. De kan også varmes opp mer jevnt, noe som betyr at hele platen er ved en lik temperatur. Dette gjør de keramiske platene mer pålitelig når det gjelder jevnt rette håret. Noen merker sette sine keramiske plater med finmalt tourmaline. Turmalin er en halvedle krystall som gir en glattere overflate for keramikk flate jernplater. Dette gjør platene mindre utsatt for å trekke hårene ut av hodebunnen når du passerer over et strykejern.

Noen av flat strykejern penger kan kjøpe på markedet har unike funksjoner som forbedrer kvaliteten på styling. For eksempel: FHI 302RVI Ceramic Ion Styling Irons hindre statisk elektrisitet fra å bygge opp i håret mens du jern, mens de nye Karmin Titanium avhenge av infrarød varme for å holde håret rett for lengre perioder av gangen.

Men husk at alle disse funksjonene er bonuser i forhold til resultatene av varmeplatene av flatt jern. Hva gjør de beste flatt jern skiller seg ut fra resten av flatt jern er kvaliteten på varme tallerkener. Nå gå ut der og gjøre din egen intelligent og myndighet valg!